宁静私宅,有温度的极简主义 Dries De Malsche

2022-05-09 22:59
 
Dries De Malsche
Dries De Malsche是一位比利时室内设计师,于2011年创立了自己的设计工作室,主要专注于私人住宅和商业的室内设计项目。他的作品以强烈的细节感为特征,通过使用手工定制家具、传统建筑技术来表现,不以潮流和时尚为导向,而是注重持久性。Dries工作室根据客户的需求和生活方式量身定制每个项目,致力于营造一种平静和鼓舞人心的氛围,在设计元素的相互作用中体现宁静、温暖、轻盈并捕捉美感,以交融建筑、艺术、设计和工艺之美。
CC RESIDENCE

                            

                            
这所嵌入自然环境中的房子位于葡萄牙里斯本附近的沿海小镇卡斯卡伊斯。要将一座相当没有灵魂的新建别墅改造成一个温暖、可持续和现代的家,这十分具有挑战性。设计师受业主委托为一家人打造了一个宁静的避风港。 This house is located in the coastal town of Cascais, near Lisbon Portugal, embedded in a natural environment. The designer was commissioned to design a home that could offer a peaceful haven for the owner and his family to retreat in from their cosmopolitan lifestyle. The challenge lied in converting a rather soulless, new build villa, into a warm, sustainable and modern home.

                            

                            

                            
设计师围绕天然材料为空间创造出一种干净、简约的氛围。深拉丝橡木镶板、古铜色金属饰面和磨砂石灰石的粗糙结构与细节的精致和壁橱门中易碎织物的使用相得益彰。 The main goal was to create a clean, minimal but informal atmosphere, based around natural materials. The rough structures of the deep brushed oak panelling, patinated metal finishes and sanded travertine stone is countered with the refinement in detail and use of fragile fabric in the closet doors.

                            

                            
客厅、餐厅和厨房呈现开放式的布局,各个空间之间的界限隐藏,开阔的空间布置拓宽了视野。 The arrangement of the spaces accentuates beautiful sightlines through wide openings between them.

                            

                            

                            
大地色调与贯穿整个房子的红色石灰石相结合,给人一种微妙的色彩碰撞和幸福感。 Earth tones combined with the red travertine stone, which is continued through the whole floor, it gives a subtle touch of colour and happiness.

                            

                            
设计师通过一个封闭楼梯,在视觉上突出了贯穿房子的中轴线,同时创造了一个更有设计感的入口大厅。 The main intervention consisted of a revised layout for the ground floor areas. The central axis through the house was strengthened on the one hand by visually closing off the staircase, while creating a more intimate entrance hall.

                            

                            
统一的设计语言和装饰材料,带来了强烈的空间体验,并由此产生了一种明亮、精致和一致的氛围。 This, in combination with a unified design language and continuity of materials induces a strong spatial experience. The resulting atmosphere is a one of brightness, sophistication and consistency.

                            

                            
DVB RESIDENCE

                            

                            

                            

                            

                            
这是一座新建的房子,位于比利时海岸Knokke的一个住宅区。私人住宅和花园的设计完全尊重自然环境和氛围,创造了一种轻盈、简约且温暖的适合现代家庭生活的家。 This new built house, surrounded by a beautiful garden is located in a residential area on the Belgian Coast, Knokke. The private residence and garden are completely designed with respect for the natural surrounding and atmosphere. The intent was to create a light, minimalistic, but warm home suited to modern family life.

                            

                            

                            
房子墙壁上覆盖着一种几乎没有纹理的天然矿物灰泥,赋予空间内部光滑和宁静的特征。平静的气氛是这个独特而个性化的住宅的一大亮点。 The walls are covered with a natural mineral plaster with few texture which gives the interior a smooth and serene character. The calm atmosphere is really the highlight of this unique and personal residence.

                            

                            

                            
设计师在厨房和餐厅选择了粗糙的赤陶地板,并结合了缟玛瑙等材料,与温暖的隐藏式照明完美融合。 The designer chose a rough terra cotta flooring in kitchen and wellness area combined with a tactile material such as onyx which is perfect to blend with a warm hidden lighting.

                            

                            

                            

                            
由于住宅位于海岸线附近,被沙丘环绕,因此所有的材料和形状都参考了大海和沙滩的颜色和质感。踩在光滑细腻的地板上,仿佛真的是在沙滩上行走。 Since the residence is located near the coastline and surrounded by dunes, all materials and shapes refer to the color and feeling of sand and sea. All flooring is very textured, referring to the feeling of walking on sand, while all details are rounded and soft.

                            

                            

                            
设计师通过使用独特的天然材料——如缟玛瑙、天然石材、赤土陶器、皮革、矿物灰泥和木材——并在细节上进行改进,创造了一个对美好生活充满热情的居住环境。 Using exclusive natural materials – such as onyx, natural stone, terra cotta, leather, mineral plaster and wood – and refinement in detail.

                            

                            

                            
SAHEEL RESIDENCE

                            

                            
SAHEEL RESIDENCE的主人与设计师Dries是多年好友。房子自带一个美丽的小花园,位于迪拜的一个住宅区,邻近一个拥有壮丽景色的高尔夫球场。 The client and his family are long-time friends with whom Dries has been working since years. The existing house, surrounded by a small, but beautiful garden is located in a residential area of the city of Dubai and surrounded by breathtaking views of the neighboring golf course.

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            
设计师以尊重既定和营造氛围为基础对住宅进行了全面翻新。旨在创造一种更轻松惬意的、适合现代家居生活的家居风格。 The private residence and garden are completely renovated with respect for the given and atmosphere as foundation. The intent was to create a lighter, more informal touch of home suited to modern family life.

                            

                            

                            

                            
通过运用独特的天然材料和精致的细节,结合比利时当地的工艺,设计师设法创造了一个环境来表达其对艺术、定制家具和享受美好生活的热情。 By using exclusive natural materials and refinement in detail, combined with the craftsmanship of Belgian and local experts, he managed to create an environment to express their passion for art, bespoke furniture and enjoying the good life.

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            
将建筑融入当地环境,尊重传统,通过创造温暖和真实的感觉来拥抱生活的本质。这种以自然空间和外部光线为重点的方法为居住者提供了优质的生活环境。 The architecture is embedded in the local context, with respect to tradition and embracing the essence of life by creating a feeling of warmth and authenticity. This contextual approach, with a focus on natural space and outside light, invites the user to live a life of quality.

                            

                            
花园和房屋之间的开阔视野加强了室内外设计之间的联系和相互作用。 The open views between garden and house strengthen the connection and interplay between the interior and exterior design.

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            
 

采集分享

举报

南华

什么也没写

126 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    微信交流群

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    3D模型【送199币值199元】
    分享全网最新精品3D模型
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年