餐厅·洋溢恬静气息

2021-10-26 22:21
 
Ocean Fresh
Blue and log color
Bring a sense of natural relaxation
Permeated with elegance and tranquility
Let the style be released in space

                            

                            

                            

                            

                            
Eternal landmark.
与浅水湾壮观景色相反,一艘光滑经典帆船的优雅线条成为一个永恒建筑地标。欢迎来到你从未见过的海洋,这是一家开创性的新餐厅和鸡尾酒酒廊,其设计从上到下都是实体设计。
Contrary to the spectacular view of Repulse Bay, the elegant lines of a smooth classic schooner have become an eternal architectural landmark. Welcome to the ocean youve never seen before. This is a groundbreaking new restaurant and cocktail lounge. Its design is physical from top to bottom.

                            

                            

                            

                            

                            
品尝海洋中最好的海鲜,搭配生鱼片和生鱼子酱等菜肴。但是海洋有隐藏的深度,还有其他的诱惑,比如精心准备的长鳍金枪鱼和线钓大菱鲆。
Enjoy the best seafood in the ocean, with dishes such as sashimi and caviar. But the ocean has hidden depths, and there are other temptations, such as carefully prepared Longfin tuna and line fishing turbot.
Ocean fresh.

                            

                            

                            

                            

                            

                            
最好时刻在后头——贵宾室里大口喘气,因为食客们变成潜水员,潜入海底2万海里,数百只水母盘旋在内置的水族馆墙上。
The best moment is still ahead - gasping in the VIP room, because the diners turned into divers, dived into 20000 nautical miles, and hundreds of jellyfish hovered on the built-in aquarium wall.

                            

                            

                            

                            

                            
随着海洋的位置在脉搏之上,你可以享受浅水湾独特的融合城市和自然景观,以及在这个时髦的南边热点的绝对便利。
With the location of the ocean above the pulse, you can enjoy the unique integration of urban and natural landscape of Repulse Bay, as well as the absolute convenience of this fashionable south hot spot.

                            

                            

                            

                            

                            

                            
太阳下山时,沿着迷人的极简主义石头走廊走,向后靠在大气的鸡尾酒酒吧逗留。来喝一口,留下来惊叹海洋不断变化的美丽,投入到迷人的深海中。
When the sun goes down, walk along the charming minimalist stone corridor and lean back to stay in the atmospheric cocktail bar. Come and have a drink, stay and marvel at the changing beauty of the ocean and plunge into the charming deep sea.
Primitive nature.

                            

                            

                            

                            

                            

                            
ROM以天然原料为基础,利用生食和各种产品进行实验,并从各个角度提出建议,以使处于各种压力下的现代人变得健康。上部被幕墙包围,下部覆盖着深色石材饰面、透明玻璃和夸张的标志,因此它代表一条新城但干燥的商业街。在沉闷市中心划出非常规空间的边界,使用可以有牢固的正式词汇的拱门,以坚固白色马赛克瓷砖为基础,而不是被称为玻璃透明材料,通过玻璃拱门,蓝绿色空间可以看到原始的自然。
ased on natural raw materials, ROM uses raw food and various products to conduct experiments, and proposes suggestions from various angles to make modern people under various pressures healthy. The upper part is surrounded by a curtain wall, and the lower part is covered with dark stone veneer, transparent glass and exaggerated signs, so it represents a new but dry commercial street. In the dull city center, the boundary of unconventional space is drawn, and arches that can have a solid formal vocabulary are used, based on solid white mosaic tiles, instead of being called glass transparent materials. Through the glass arches, the blue-green space can see the original Of nature.

                            

                            

                            

                            

                            

                            
空间设计旨在提供一种仿佛置身于小森林中感觉。咖啡厅里到处都安装各种形状的植物箱,并种植各种植物,以增强森林形象。墙面以门为中心和窗拱弧面起点部分完成,下部以白色完成使植物浮雕,上部以深绿色完成来丰富空间。天花板采用倒拱形设计,进一步营造森林氛围,视觉上中断设备管道,如裸露天花板上的管道,而地板则使用环保木材,强调森林的感觉。
The space design aims to provide a feeling of being in a small forest. Plant boxes of various shapes are installed everywhere in the cafe, and various plants are planted to enhance the image of the forest. The wall is completed with the door as the center and the starting point of the window arch arc surface. The lower part is finished in white to emboss plants, and the upper part is finished in dark green to enrich the space. The ceiling adopts an inverted arch design to further create a forest atmosphere, visually interrupting the equipment pipes, such as the pipes on the exposed ceiling, while the floor uses environmentally friendly wood to emphasize the feeling of the forest.

                            

                            

                            

                            

                            
进入咖啡厅最先注意到长方形植物箱,并通过种植各种植物创造小花园。从大小植物和土壤中伸出桌子,让使用者在闹市区直接感受自然,植物箱和座椅被做成绿色弯曲形式,放置在植物箱周围,让游客感受到就好像他们在享受野餐,坐在户外的森林里。桌子与外拱墙面结合,被设计成差异化的座位,游客在这里看到外面种植植物和街道,因为拱门深度可以保持隐私,后座位放置桌子组成座椅形式以便它们可以满足用户各种要求。
When you enter the cafe, you first notice the rectangular plant box, and create a small garden by planting various plants. Tables are stretched out from large and small plants and soil, allowing users to directly feel the nature in the downtown area. Plant boxes and seats are made into green curved forms and placed around the plant boxes, making visitors feel as if they are enjoying a picnic and sitting In the forest outdoors. The table is combined with the outer arch wall to be designed as a differentiated seat. Visitors can see the plants and the street outside, because the depth of the arch can maintain privacy. The back seat is placed in the table to form the seat form so that they can meet the various requirements of users .

                            

                            

                            
在咖啡厅入口右侧墙壁,规划一面展示墙,可以宣传 EROM 未煮熟食物成分。21个圆润的陈设空间里,展示各种生食的原料,在白色背景和背面柔和光线下,展品更加突出。植物箱被安装在展示墙底部,强调天然原料感觉与整个空间森林形象相协调。该车站计划与咖啡厅相协调,采用有机线性和绿色材料进行设计。位于后侧副厨房,在白墙上拱形开口处使用绿色窗帘,将外部使用设计语汇绘制成统一外观。
On the wall on the right side of the cafe entrance, plan a display wall to promote the uncooked food ingredients of EROM. In 21 sleek furnishing spaces, various raw food ingredients are displayed, and the exhibits are more prominent under the white background and soft light on the back. The plant box is installed at the bottom of the display wall, emphasizing the feeling of natural raw materials, in harmony with the forest image of the entire space. The station is planned to be coordinated with the cafe and designed with organic linear and green materials. Located in the secondary kitchen at the back, green curtains are used at the arched openings on the white wall to draw the exterior design vocabulary into a unified appearance.

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            
 

采集分享

举报

好奇心小博士

什么也没写

63 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    微信交流群

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    3D模型【送199币值199元】
    分享全网最新精品3D模型
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年