蓝灰调·质感商业空间

2021-10-25 09:20
 
Dominated by Klein Blue and gray
Create a strong contrast
Integrate the regular arrangement of spotlights
Every detail has a sense of design

                            

                            

                            

                            

                            

                            
新型的化妆品,提供定制治疗IOPE实验室,通过其持续的具有挑战性研究和与“IOPE创新者”合作积累资产,提供创新服务,如皮肤基因分析和定制3D面具。IOPE实验室专家通过1:1咨询建议皮肤解决方案,帮助客户体验“IOPE实验室”无与伦比的价值。
New cosmetics, provide customized treatment IOPE laboratory, and provide innovative services such as skin gene analysis and customized 3D mask through its continuous challenging research and assets accumulated in cooperation with IOPE innovators. IOPE lab experts recommend advanced skin solutions through 1:1 consultation to help customers experience the unparalleled value of IOPE lab.

                            

                            

                            

                            

                            

                            
设计理念是“隐藏时间”,表示秘密的“皮肤未来研究中心”,研究你的过去、现在和未来皮肤。
专业精神、技术力量和定制解决方案,并试图构建客户可以信赖的品牌象征性空间。
出于这一目的,立面设计强调在复杂的小巷可以区分精致形状和颜色意义,为该项目建造新设计干式混凝土砌块。
The design concept is hide time, which means the secret skin future research center to study your past, present and future skin. It reflects the brands unique professionalism, technical strength and customized solutions, and tries to build a brand symbolic space that customers can trust. For this purpose, the facade design emphasizes that the exquisite shape and color meaning can be distinguished in the complex alley, and the newly designed dry concrete block is constructed for the project.

                            

                            

                            

                            

                            
当夜幕降临时,光线从街区的缝隙中射出,显示出在大楼内的各种阴影一楼正面IOPE LAB’标志采用相同的混凝土设计,以始终如一、精致地传递精致的形状。空
间设计以建筑内外装饰来诠释研究中心品牌理念。它专注于不断清空空间,而不是填充空间来传递实验室的基本特征。该区域共由五层组成。
When night falls, light shoots out from the cracks of the block to show various shadows in the building. The IOPE lab sign on the front of the first floor adopts the same concrete design to convey the exquisite shape consistently and delicately. The space design interprets the brand concept of the research center with the interior and exterior decoration of the building. It focuses on continuously emptying the space rather than filling the space to convey the basic characteristics of the laboratory. The area consists of five floors.

                            

                            

                            

                            

                            

                            
每层楼提供不同类型服务,四楼和五楼供研究人员使用,人们可以在一楼自由体验产品。最佳解决方案,简要介绍商店为人们提供服务。柜台后面安装透明的哑巴服务员,将产品从一楼移动到每一层。第一层以蓝色表示各种饰面和形状,蓝色是品牌象征性颜色。品牌色彩二楼“定制美容实验室”研究人员实验室。实验室实展示血清、口罩的制造设备和研究人员研究记录,与一楼不同人们可以享受实验室本身。
Each floor provides different types of services. The fourth and fifth floors are used by researchers. People can freely experience products on the first floor. The best solution, briefly introduce the services provided by the store for people. Transparent mute attendants are installed behind the counter to move products from the first floor to each floor. The first floor represents various finishes and shapes in blue, which is the symbolic color of the brand. Custom beauty lab researcher lab on the second floor of brand color. Different from the first floor, people can enjoy the laboratory itself.

                            

                            

                            
顾客可以在三楼获得高级皮肤测试和基因分析,他们可以提前预订空间。他们必须洗脸并储存他们的东西进行皮肤测试。因此,它试图为人们提供舒适的活动空间,为顾客提供私密氛围。化妆室和咨询区采用圆形缎面玻璃,营造舒适的氛围,防止他人看到里面。它在天花板上使用隐藏屏幕系统,提供精致的照明和舒适的氛围,控制照明强度。
Customers can get advanced skin testing and genetic analysis on the third floor. They can book space in advance. They must wash their faces and store their things for skin tests. Therefore, it tries to provide people with comfortable activity space and private atmosphere for customers. The dressing room and consulting area are made of round satin glass to create a comfortable atmosphere and prevent others from seeing it. It uses a hidden screen system on the ceiling to provide exquisite lighting and comfortable atmosphere, and control the lighting intensity.

                            

                            

                            

                            

                            

                            
新康兰店是英国生活方式品牌在韩国的第一家店,创造以生活方式为主导高影响力零售环境。该设计唤起画廊空间的氛围和戏剧性,而不是传统商店的氛围和戏剧性,使产品能够以有效、引人注目方式进行策划。
Xinkanglan store is the first store of British lifestyle brand in South Korea, creating a high impact retail environment dominated by lifestyle. The design evokes the atmosphere and drama of the gallery space, rather than the atmosphere and drama of the traditional store, so that the products can be planned in an effective and eye-catching way.

                            

                            

                            

                            

                            

                            
该店专门经营家具和家居用品,响应城市充满活力零售文化和现场环境。康兰店与零售集团乐天集团合作,在这一合资企业中,2300平方米的门店横跨乐天江南附属大楼的地面和一楼,毗邻其主要百货公司。
The store specializes in furniture and household goods, responding to the citys vibrant retail culture and on-site environment. Kanglan store cooperates with the retail group Lotte Group. In this joint venture, 2300 square meters of stores span the ground and first floor of Lotte Jiangnan subsidiary building, adjacent to its main department stores.

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            
这家商店有两个不同特征,一楼空间干净明亮,将混凝土、钢材和玻璃元素与完全暴露的服务结合,创造出大胆的“实验室”实验感觉,而一楼为客户提供了丰富的大气、轻松的“俱乐部”感觉,鼓励与产品和空间以更悠闲的节奏互动。
The store has two different characteristics. The space on the first floor is clean and bright, combining concrete, steel and glass elements with fully exposed services to create a bold laboratory experimental feeling, while the first floor provides customers with a rich atmosphere and relaxed club feeling, encouraging interaction with products and space at a more leisurely pace.

                            

                            

                            

                            

                            

                            
克拉因蓝与灰色碰撞形成鲜明的色彩对比,圆形的天鹅绒沙发传递一种壮观的空间视觉,蓝白色巨型装饰吊灯呼应地板的造型。一支蓝色的熊雕塑成为了空间的装饰,前台背景是灰蓝色格子,空间传递时尚感。
Klein Blue and gray collide to form a sharp color contrast. The circular VELVET SOFA conveys a spectacular spatial vision, and the blue and white giant decorative chandelier echoes the shape of the floor. A blue bear sculpture becomes the decoration of the space. The background of the front desk is a gray blue lattice, which conveys a sense of fashion

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            
 

采集分享

举报

blueshadow

什么也没写

449 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    微信交流群

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    3D模型【送199币值199元】
    分享全网最新精品3D模型
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年