1870 Rustic Barn Restored by Douglas VanderHorn Architects

2016-10-20 20:25

                            

                            
This huge, sawn-timber hay barn was originally built circa 1870. Located in Greenwich, this rustic barn was recently restored and renovated by Douglas VanderHorn Architects. The restored barn is now a guest house, garage and wine cellar for a residential estate in southwestern Connecticut.
这个巨大的锯木干草仓最初建于1870年左右。这座乡村谷仓位于格林威治,最近由道格拉斯·范德霍恩建筑师修复和翻修。修复后的谷仓现在是康涅狄格州西南部一个住宅区的招待所、车库和酒窖。
Project description: An antique barn provides a rustic setting for entertaining and guest accommodations, on an estate in Greenwich. To complement the original early 1800’s colonial home, and due to expanding entertainment needs, the client requested the use of a large antique barn. The search for an appropriate barn led to a c.1860’s barn on a farm outside of Albany, NY.
项目描述:在格林威治的一个庄园里,一个古董谷仓为娱乐和客人住宿提供了一个乡村环境。为了补充1800年早期的殖民家园,并且由于娱乐需求的扩大,客户要求使用一个大型古董谷仓。寻找合适的谷仓导致了大约1860年在纽约州奥尔巴尼郊外的一个农场的谷仓。

                            
The program called for using the timber framework of the barn as well as the remaining lumber for exterior siding and trim work, interior flooring, walls and ceiling boards. Exterior details of the original barn inspired the new work that included new windows and doors, a chimney, cupola and conservatory.
该计划要求使用谷仓的木材框架,以及用于外部壁板和装饰工程、室内地板、墙壁和天花板的剩余木材。原始谷仓的外部细节启发了新的工作,包括新的门窗,烟囱,冲天炉和温室。

                            
The impressive expanse of the barn’s interior allowed for a Great Room whose open plan provides ample space for sitting and dining areas. A massive stone fireplace anchors the space along with large arch top windows on either side. Additional windows and cupola provide added natural light and are appropriately scaled and detailed to complement the barn aesthetic. The other end of the Great Room opens onto the Kitchen and custom designed chestnut Wet Bar; a balcony above accommodates a guest sleeping loft. Below the loft and off the kitchen, are storage areas and a bath. The attached conservatory provides a contrasting counterpoint to the Great Room.
谷仓内部令人印象深刻的广阔空间,使其拥有一间宽敞的客房,其开放计划为休息区和就餐区提供了充足的空间。一个巨大的石头壁炉锚定空间与大拱顶窗户在两边。额外的窗户和冲天炉提供更多的自然光,并适当地缩放和详细,以补充谷仓的美学。大房间的另一端打开厨房和定制的栗子湿酒吧;上面有一个阳台,可以容纳客人睡觉的阁楼。在阁楼下面和厨房外,有储藏室和浴室。附设的音乐学院提供了一个与“大房间”形成鲜明对比的对立面。

                            
A more intimate space, its glazed framework provides for a light filled room with expansive views into the garden landscape. The rustic theme continues into the basement wine cellar that is outfitted with antique lumber for the shelving and ceiling beams. Just outdoor, a pergola covered eating terrace is comfortably nestled between the barn and the brick wall of the vegetable and herb garden. Planted with seasonal produce, the garden complements the clients’ home as seen just over the wall. The barn provides some 3100 s.f. of space.
一个更亲密的空间,它的玻璃框架提供了一个充满光线的房间与广阔的景观进入花园景观。乡村主题一直延续到地下室的酒窖里,酒窖里装着古董木材,供架子和天花板梁使用。仅在室外,一层培高拉覆盖的饮食露台舒适地依偎在谷仓和菜园的砖墙之间。种植季节性农产品,花园补充客户的家,就像在墙上看到的。谷仓提供约3100 S.F。空间。
Architects: Douglas VanderHorn Architects Project: Rustic Barn Location: Greenwich, Connecticut Photography: Woodruff Brown Photography
建筑师:道格拉斯范德霍恩建筑师项目:乡村谷仓位置:康涅狄格州格林威治摄影:伍德拉夫布朗摄影

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            
Thank you for reading this article!
谢谢你阅读这篇文章!

                    

举报

最新空间资讯

什么也没写

14885 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年