The Ancient Party Barn Liddicoat - Goldhill

2016-03-18 02:00
 © Will Scott
C.威尔·斯科特
架构师提供的文本描述。这一设计避开了典型谷仓改造的语言,而是将历史悠久的农业建筑变成了一个放松和聚集的大气度假场所。
Text description provided by the architects. The design eschews the language of the typical barn conversion, instead making the cluster of historic agricultural buildings into an atmospheric getaway for relaxing and gathering.
 © Keith Collie
基思·柯利(KeithCollie)
我们的客户,时装设计师
Our clients, a fashion designer & a digital designer, are avid collectors of reclaimed architectural artefacts. Together with the existing fabric of the barn, their discoveries form the material palette. The result – part curation, part restoration – is a unique interpretation of the 18th Century threshing barn, a building type that often engenders a uniformity of approach when converted.
 Perspective View

                            
他们的简报没有要求具体的空间或节目,而是侧重于实质性和氛围,以及对现有卷的创造性再利用。我们的任务是将幸存谷仓碎片的质量与它们发现的材料的质地和色调结合起来。
Rather than demand specific spaces or programmes, their brief focused on materiality and atmosphere, and on creative re-use of the existing volumes. Our task was to combine the quality of the surviving barn fragments with the texture and tone of their found materials.
 © Will Scott
C.威尔·斯科特
18世纪的脱粒谷仓、奶制品和马厩坐落在一个杰出的自然美景地区,是北唐斯的一个突出特色。为了保持谷仓的沉思存在-并提供安全和保护意识,不受频道烟雾的卷起-谷仓通常处于封闭状态。然而,工业规模的动力机制创造了解决进入农村的关键观点的机会。
Set in an Area of Outstanding Natural Beauty, the 18th Century threshing barn, dairy and stables are a prominent feature from the North Downs Way. To maintain the barn’s brooding presence - and to provide security and a sense of protection from rolling Channel mists - the barn is usually kept in a closed state. However, industrial-scale kinetic mechanisms create openings that address key views into the countryside.
 
巨大的,绝缘的百叶窗回忆起原来的谷仓门,并保护一个巨大的旋转窗口,由一个适应的链式电梯操作。在东面,一个美国飞机机库的门允许外部向上伸展,在餐厅的露台上形成一个天篷,并在里面露出色带。一个单一的屋顶灯,运行在主屋顶的山脊长度,提供稳定的环境光的生活空间。
Massive, insulated shutters recall the original barn doors, and protect a vast rotating window operated by an adapted chain-lift. To the East front, an American aircraft-hangar door allows the exterior to concertina upwards, creating a canopy over the dining terrace and revealing ribbon glazing within. A single rooflight, running the length of the main roof’s ridge provides steady ambient light to the living spaces.
 © Keith Collie
基思·柯利(KeithCollie)
最初的绿色橡木框架在项目开始时处于几近崩溃的状态:它被传统手工木工技术的专家绿橡树公司仔细拆卸和移出现场修理。虽然较小的稳定范围仍然是木材框架,主要谷仓框架和包层主要是化妆品-橡木是由一个钢铁外骨骼覆盖在一个超级绝缘的工业SIP系统。这种结构方法使建筑围护结构得以迅速完成,并纳入了巨大的开放机制。
The original green oak framing was in a state of near-collapse at the start of the project: it was carefully disassembled and removed from site for repair by the Green Oak Company, specialists in traditional hand-carpentry techniques. While the smaller stable range remains timber-framed, the main barn frame and cladding is largely cosmetic – the oak is supported by a steel exoskeleton clad in a super-insulated industrial SIP system. This structural approach allowed for rapid completion of the building envelope and incorporation of the huge opening mechanisms.
 © Keith Collie
基思·柯利(KeithCollie)
中心空间挑战之一是在主卷中插入一层夹层(用于睡觉和洗澡)。一个逐渐变细的砖烟囱支撑着阁楼的角落,并包括一个悬臂,蜡钢楼梯和一个开放式壁炉。这种混合装置中断了三层谷仓的规律性,并描述了内部的不同节目。
One of the central spatial challenges was insertion of a mezzanine (for sleeping and bathing) into the main volume. A tapering brick chimney supports the corner of the mezzanine, and incorporates a cantilevered, waxed steel staircase and an open fireplace. This hybrid device interrupts the regularity of the three-bayed barn and delineates the different programmes within.
 © Will Scott
C.威尔·斯科特
回收和发现的材料的普及掩盖了高科技解决方案,以满足建筑物的运营要求。地源热泵从围场土壤中采集热量以供取暖。
The prevalence of recycled and found materials belie high-tech solutions to the building’s operational requirements. A ground-source heat pump harvests warmth from the paddock soil to provide heating & hot water. Reclaimed light fittings were adapted to use long-life, low-energy LED lamps. Integration of heat, light and security systems allow Sinclair (who travels frequently between his studios in London, New York and Malmo) to manage the building and work remotely - the barn is part of the nascent Internet of Things.
工作于2012年9月开始,2014年12月完成。
Work commenced on site in September 2012 and completed December 2014.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Liddicoat & Goldhill
Location Folkestone, United Kingdom
Category Extension
Architects in Charge David Liddicoat, Liddicoat & Goldhill
Area 213.0 sqm
Project Year 2015
Photographs Will Scott , Keith Collie

                    

举报

埋头设计

什么也没写

1783 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年