Spine Wall House Drew Architects

2016-11-23 02:00
 © Tristan McLaren
特里斯坦迈凯轮
架构师提供的文本描述。该网站位于著名的约翰内斯堡高尔夫球场,俯瞰高尔夫球场球道。方向正向东北方向,远处可以看到远处的高尔夫球场和地平线。
Text description provided by the architects. The site is located overlooking a golf course fairway on a prominent Johannesburg golf estate. Orientation is due north-east and there are distant views beyond the golf course to the horizon.
 © Tristan McLaren
特里斯坦迈凯轮
从西南方向进入,该地点位于庄园内主要主干道之一的拐弯处。这片土地主要是平坦的,除了高尔夫球场界面上的两棵刺树外,没有其他自然特征。
Access is taken from the south-west and the site is positioned on a bend on one of the main arterial roads within the estate. The land is predominantly flat with no natural features other than two thorn trees on the golf course interface.
 Ground Plan

                            
该住宅是专为一个单身汉设计的,流动性有限,寻找一个现代化的,单层住宅,其特点是与自然的强烈联系和从所有房间的景观在家里。客户喜欢天然材料和灌木,并在寻找一个能让人感觉到置身于丛林中的家:一个舒适的地方,一个远离世界的避难所,但在一个更现代的城市环境中重新诠释。
The home was designed for a bachelor with limited mobility looking for a modern, single storey home characterized by a strong connection to nature and views from all rooms in the home.  The client loves natural materials and the bushveld and was looking for a home which imbued a sense of being away in the bushveld: a place of comfort, a refuge from the world but reinterpreted in a more contemporary, urban context.
 © Tristan McLaren
特里斯坦迈凯轮
考虑到客户对隐居感和隐私的要求,以及地产内主干道弯道上的场地位置,住宅设计和定义姿态的出发点是一堵巨大而干燥的天然石墙,它确定了公共空间和私人空间之间的界线。目的是在家庭的私人方面创造一种保护和封闭的感觉,但也通过限制街道上的线条、形式、模式和重要性,在接近的游客身上创造更多的兴趣和期待。房子的大部分人蹲在脊柱墙后面,唯一的建议是,除了三个烟囱结构外,还有一个故意夸大的垂直尺度,以及在主露台空间上方的钢和木材屋顶露台结构。考虑到场地的位置,建筑师们认为,提供机会从一楼的有利位置访问令人难以置信的观点和观点是非常宝贵的机会,不能错过。因此,建筑师们规划了一个屋顶娱乐空间,充分利用可以看到的全景景观,沿着第13条球道向北看,从底层娱乐空间延伸到地平线。
Given the clients requirement for a sense of seclusion and privacy and the location of the site on the bend of a main arterial roadway within the estate, the departure point for the design and defining gesture of the home is a large dry-packed natural stone wall which defines the line between public and private space. The intention to create a sense of protection and enclosure on the private side of the home but also to create an increased sense of interest and anticipation in the approaching visitor by the restrained use of line, form, pattern and materiality on the street. The bulk of the home hunkers down behind the spine wall, the only suggestion of what lies beyond being three chimney structures with an intentionally exaggerated vertical scale and a steel and timber roof terrace structure above the main terrace space. Given the position of the site the architects felt that providing an opportunity to access the incredible views and perspective from a first floor vantage point was too valuable an opportunity to miss. Accordingly, the architects planned a rooftop entertainment space taking full advantage of the panoramic views available looking north down the 13 th fairway and to the horizon beyond accessed from the ground floor entertainment space.
 © Tristan McLaren
特里斯坦迈凯轮
脊柱壁还定义了家庭内部的主要运动路线,无论是从家庭内部或外部经历,都提供了强大的视觉可读性。
The spine wall also defines the primary movement route within the home and, whether experienced from inside or outside the home, provides powerful visual legibility.
一个自然过滤的锦鲤池两边的墙的长度,这不仅提供生命和运动的墙壁,而且通过反射,这墙继续进入地面的错觉。
A naturally filtered koi pond runs the length of the wall on both sides which not only provides life and movement at the wall but also the illusion, through reflection, that the wall continues into the ground.
 © Tristan McLaren
特里斯坦迈凯轮
天然材料,如干燥的石材,实心硬木,实心花岗岩砖和铜创造了对比,更清洁,现代材料,如玻璃和关闭-快门混凝土。
Natural materials such as dry-packed stone, solid hardwood, solid granite tiles and copper create contrasted against more clean, contemporary materials such glass and off-shutter concrete.
 © Tristan McLaren
特里斯坦迈凯轮
产品说明。我们的客户有一个身体残疾,正在寻找一个单层的家。在风景画中创造出最适度的剪影,"隐藏"我们选择了一个平坦的现浇混凝土屋面板。为了简化屋顶板的建造和其防水,我们选择了在配料时加入到配料工厂的混凝土混合物中的渗透剂Admix,并使混凝土完全防水,而不需要水泥抹面和任何种类的防水沥青膜。PeriTron对该建筑的成功具有关键的意义。
Product Description. Our client has a physical disability and was looking for a single storey home. To create the most modest silhouette in the landscape and ‘hide’ the home behind the large 4m stone feature spine wall we opted for a flat in-situ concrete roof slab. For complete peace of mind and in order to simplify the construction of the roof slab and waterproofing thereof we chose Penetron Admix which is added to the concrete mix at the batch plant at the time of batching and renders the concrete completely waterproof without the need for cement screeds to fall and a waterproofing bituminous membrane of any sort. Penetron was pivotal to the success of this building.
 © Tristan McLaren
特里斯坦迈凯轮
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Drew Architects
Location Johannesburg, South Africa
Category Houses
Architect in Charge Andrew Payne
Area 520.0 m2
Project Year 2015
Manufacturers Loading...

                    

举报

蓝雯轩

什么也没写

1798 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年