House of Province Team V Architecture

2019-01-09 06:00
 © Jannes Linders
.Jannes Linders
架构师提供的文本描述。在阿纳姆(荷兰)翻新的盖尔德兰省的房子今年获得了荷兰皇家建筑师协会颁发的年度最佳建筑奖。该项目要求对现有建筑进行翻修,并建造新的扩建工程,从而创造一个可持续和现代的工作环境,同时保持原建筑的不朽特征。
Text description provided by the architects. The renovated House of Province of Gelderland in Arnhem (the Netherlands) has received this year the Best Building of the Year Award by the Royal Institute of Dutch Architects. The project called for the renovation of the existing building and the construction of a new extension, resulting in the creation of a sustainable and contemporary work environment while maintaining the monumental character of the original building.
Text description provided by the architects. The renovated House of Province of Gelderland in Arnhem (the Netherlands) has received this year the Best Building of the Year Award by the Royal Institute of Dutch Architects. The project called for the renovation of the existing building and the construction of a new extension, resulting in the creation of a sustainable and contemporary work environment while maintaining the monumental character of the original building.
 © Jannes Linders
.Jannes Linders
Jeroen van Schooten说,新旧“省府之美在于我们如何能够将设计纳入各个层次,从城市规划规模到细节”。他是第五组建筑的建筑师和主管,负责建筑设计。
Between old and new "The beauty of the House of Province is how we have been able to incorporate design at every level, from the urban planning scale to the minutiae of the details", says Jeroen van Schooten, who as architect and director of Team V Architecture is responsible for architectural design.
Between old and new "The beauty of the House of Province is how we have been able to incorporate design at every level, from the urban planning scale to the minutiae of the details", says Jeroen van Schooten, who as architect and director of Team V Architecture is responsible for architectural design.
 © Jannes Linders
.Jannes Linders
该设计通过一个环绕建筑物的高架广场来加强市场广场与莱茵河之间的关系。与公共领域的进一步连接是通过穿过建筑群的新步行街建立起来的,其中一条穿过新大楼,在那里过路的人可以看到该省在工作。新建筑与省内纪念馆之间的连接是由镜面铝制成的桥梁,其倒影模糊了建筑与桥梁之间的界限,既有旧的,也有新的。根据VanSchooten的说法,这些桥梁是整个设计的典范:“省之屋”。
The design enhances the relationship between the market square and the Rhine river by means of an elevated plaza which encircles the buildings. Further connections to the public realm are created by new pedestrian routes which run across the complex, one of which passes through the new building where passers-by can see the Province at work. Links between the new building and the monumental House of the Province are made by bridges of mirrored aluminum whose reflections obscure the boundaries between building and bridge, old and new. According to Van Schooten, the bridges are exemplary of the overall design: "The House of Province surprises and connects".
The design enhances the relationship between the market square and the Rhine river by means of an elevated plaza which encircles the buildings. Further connections to the public realm are created by new pedestrian routes which run across the complex, one of which passes through the new building where passers-by can see the Province at work. Links between the new building and the monumental House of the Province are made by bridges of mirrored aluminum whose reflections obscure the boundaries between building and bridge, old and new. According to Van Schooten, the bridges are exemplary of the overall design: "The House of Province surprises and connects".
 © Jannes Linders
.Jannes Linders
 
 © Jannes Linders
.Jannes Linders
一个创新的屋顶,即该省房屋的前庭院,通过采用ETFE缓冲垫的创新屋顶设计,已被改造成一个室内广场。VanSchooten说:“屋顶的设计受到了尽量减少对纪念碑的影响的愿望的影响,因此与SIDstudio合作设计了一种轻量级的杆和电缆结构。”屋顶结构的杆定位于庭院的中心点,并在其末端安装LED照明。“这是一种有趣的光线表演:当你走过中庭时,屋顶总是在变化。”新的屋顶不仅提供了一个巨大的接待大厅,它还有助于大大减少能源消耗。
An innovative roof  The former courtyard of the House of the Province has been transformed into an indoor plaza by means of an innovative roof design using ETFE cushions. “The design of the roof was influenced by the desire to have as minimal an impact as possible on the monument, and therefore a lightweight construction of rods and cables was designed in collaboration with SIDstudio" says Van Schooten. The rods of the roof structure are orientated to the centre point of the courtyard and incorporate LED lighting at their ends. “It makes for an interesting play of light: as you walk through the atrium, the roofscape changes all the time." The new roof not only provides a monumental reception hall, it also helps to significantly reduce energy consumption.
An innovative roof  The former courtyard of the House of the Province has been transformed into an indoor plaza by means of an innovative roof design using ETFE cushions. “The design of the roof was influenced by the desire to have as minimal an impact as possible on the monument, and therefore a lightweight construction of rods and cables was designed in collaboration with SIDstudio" says Van Schooten. The rods of the roof structure are orientated to the centre point of the courtyard and incorporate LED lighting at their ends. “It makes for an interesting play of light: as you walk through the atrium, the roofscape changes all the time." The new roof not only provides a monumental reception hall, it also helps to significantly reduce energy consumption.
 © Jannes Linders
.Jannes Linders
历史价值“我们试图利用和加强省府的文化-历史价值,这是一个著名的50年代的Gesamtkunstwerk,这意味着这座建筑可以被看作是一件完整的艺术品。”纪念碑的特色图案,如沙漏图案,回归新建筑,增加了新的特色元素。这种新元素的一个例子是庭院中的蓝色楼梯,它也用作问讯台、座位区和植树机。“蓝色的钢和沙漏是Gesamtkunstwerk的一部分。如果你环顾四周,你会在建筑物里随处可见。正是这些细节使省议会变得如此特别“。
Historical value "We have tried to use and strengthen the cultural-historical value of the House of Province, a famed Gesamtkunstwerk from the fifties, which means the building can be seen as one complete work of art.” Characteristic motifs from the monument, such as the hourglass pattern, return to the new building and new characteristic elements have been added. An example of such a new element is the blue staircase in the courtyard, which also serves as information desk, seating area and tree planter. "The blue steel and the hourglass are part of the Gesamtkunstwerk. If you look around, you will encounter it everywhere in the buildings. It is these kind of details that make the House of Province so very special”.
Historical value "We have tried to use and strengthen the cultural-historical value of the House of Province, a famed Gesamtkunstwerk from the fifties, which means the building can be seen as one complete work of art.” Characteristic motifs from the monument, such as the hourglass pattern, return to the new building and new characteristic elements have been added. An example of such a new element is the blue staircase in the courtyard, which also serves as information desk, seating area and tree planter. "The blue steel and the hourglass are part of the Gesamtkunstwerk. If you look around, you will encounter it everywhere in the buildings. It is these kind of details that make the House of Province so very special”.
 © Jannes Linders
.Jannes Linders
由VolkerWessels Integraal领导,负责设计、建造、维护和运营工作,为期20年。设计团队由第五组建筑、OTH建筑师、Karres和Brands景观建筑师、主席团Fritz、Bartels、SIDstudio、DGMR和Valstar Simonis组成。
Public-private partnership The House of Province has been procured as a Public-Private Partnership (PPP), led by VolkerWessels Integraal, who are responsible for the Design, Construction, Maintenance and Operation for a period of 20 years. The design team was made up of Team V Architecture, OTH architects, Karres and Brands Landscape Architects, Bureau Fritz, Bartels, SIDstudio, DGMR and Valstar Simonis.
Public-private partnership The House of Province has been procured as a Public-Private Partnership (PPP), led by VolkerWessels Integraal, who are responsible for the Design, Construction, Maintenance and Operation for a period of 20 years. The design team was made up of Team V Architecture, OTH architects, Karres and Brands Landscape Architects, Bureau Fritz, Bartels, SIDstudio, DGMR and Valstar Simonis.
 © Jannes Linders
.Jannes Linders
盖尔德兰省议会已被提名为欧盟密斯拱形奖2019年!
The House of Province Gelderland has been nominated for the EU Mies Arch Prize 2019!
The House of Province Gelderland has been nominated for the EU Mies Arch Prize 2019!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Team V Architecture
Location Arnhem, The Netherlands
Lead Architects Jeroen van Schooten (partner/architect), Irène Horvers (senior architect)
Area 30000.0 m2
Project Year 2017
Photographs Jannes Linders
Category Sustainability
Manufacturers Loading...

                    

举报

海蓝星人

什么也没写

1848 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    微信交流群

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    3D模型【送199币值199元】
    分享全网最新精品3D模型
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年